hej.

jag har ju då inte skrivit på typ, sex dagar? jag känner mig hemsk. men jag har helt enkelt inte hunnit. Jag har haft fullt upp. internet har försvunnit för mig och elin i stan och jag har pendlat ganska mycket. (jag vet att jag inte skrivit med stor bokstav och så men jag orkar inte!

idag har jag varit hemma, missade bussen med en timma och mådde inte så bra imorse så jag blev hemma, har istället jobbat på engelska uppgiften som vi fick för att hon inte var i skolan igår. Philip har dessutom varit hemma idag, han fyller även 20 idag, grattis min älskade <3 så han har varit hemma och sjuk, jag har tagit hand om honom.

seg som jag  är så har jag nu jobbat med engelskan i typ tre timmar men inte kommit jättelångt, kanske gjort lite mindre än hälften, men jag bestämde mig för att sluta nu. det är ju faktiskt philips födelsedag och jag kan jobba imorgon kväll och i helgen.  efter jag är färdig med engelskan måste jag även göra färdigt en uppgift vi fått i köket. BLÄÄÄÄÄÄ. jag gillar verkligen inte hemläxor, jag vill bara att man ska göra allting i skolan på skoltid.

i söndags firade vi philip med lite släkt och så. han farmor hade bakat tusen kakor och p g a vädret så kom inte så många som vi räknat med. så tror ni att vi har hela frysen full med kakor eller?

denna vecka kommer jag pendla alla dagar, men jag orkar inte bry mig så mycket, jag vill bara vara med philip så mycket jag kan.

DET ÄR SNÖ UTE! inte lite snö heller. det snöar mest hela dagarna, men bara i byar. jag tycker det är ganska mysigt, väldigt jobbigt på många sätt men mysigt.

nu tänker jag fixa lite mat till oss sen ska vi se film och mysa i soffan, jag älskar dig <3
 F.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0