Jul.

Jul, och jag har inte haft ork att skriva här. Jag väntar tills jag får sug igen.
Nu ska jag fortsätta skratta åt min graviditetskudde som jag fick av Elin i julklapp!

F.

Jag säger...

Tack och god natt världen. jag tänker stänga av allting och sova, har lite sovmorgon dessutom. men först måste jag göra någon enkät från skolan.

Äckel.

vad är detta?

Vad är detta? Är det här vad jag ska få tillbaka? Vad vill du kalla detta, hämnd eller?
Fan, du kan ta dig i röven och dö. Lite elakt, jag vet. Men just så känner jag nu.
Vi hörs ett annat årtionde, inte idag i alla fall, du är ju uppenbarligen upptagen!
FUCK OFF.

urs.

urs, USCH! vad jag är dålig på det här just nu. men vi får se om det blir ändring på det snart, jag har ju faktiskt fått min första julklapp av mamma och pappa igår, nämligen ett trådlöst internet! JAG ÄR LYCKLIG.

puss hej, leverpastej.

svacka.

detta med att hinna blogga. jag hinner inte, har inte tid. igår satt jag med mamma i telefonen i två timmar, för att hon hjäpte mig med en läxa. det är läxor hit och läxor dit.

nu har vi samhällskunskap och vad göra jag liksom? sitter här, ochpå facebook. men enligt mig gör det ingenting eftersom jag typ redan är färdig med uppgiften, jag ska bara skicka in den också. funderar på att göra det nu, jag kommer ändå inte skriva mera på den nu. jag tänker absolut inte jobba på den hemma iaf. så, jag tänkernu wrap it up och skica in den!

ikväll ska vi jobba i köket, eller. vi börjar där direkt efter vi har slutat svenskan. våra familjer ska få gå på vårat julbord :) imiórgon har vi två sittningar julbord och likadant på fredag. ja, ja. dags att fortsätta med ingenting. :)

F.
glöm aldrig att jag älskar dig.

ft

okej, jag orkar inte skriva något så jag säger bara att

Jag älskar dig Philip. <3

hallåååååååååååå

Alltså, jag har blivit så himla seg på att hinna blogga, jag gör verkligen aldrig det. jag suger. Så, eftersom jag inte gör min läxa som jag borde göra tänkte jag skriva en liten grej, vet inte om man ska kalla det dikt, naj. Det är det inte, bara en bit text.

"Jag står här mitt i snöstormen. Jag Känner hur snöflingorna far kring mig, jag gillar den känslan. Av alla miljontals flingor som flyger träffar ett få antal mitt ansikte. Flingorna kittlar lite när de kolliderar med huden. För att sedan snabbt smälta bort av min varma hud. Sen kommer det nya snöflingor som gör samma sak de. Jag låter det hända om och om igen, för att få känna känslan en gång till."

F.

RSS 2.0